NOTA DE PREMSA

Esquerra Unida alerta de les “dolentes conseqüències” de l’expansió del port de Xàbia

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, considera “inaudit i intolerable que una empresa tinga la intenció de pagar als pescadors de Xàbia, perquè es traslladen a Dènia i poder així ampliar el port”. Torró a més qualifica de “necessari i urgent” frenar l’expansió dels ports esportius per tot arreu de la costa del País Valencià, “perquè les conseqüències poden ser molt dolentes a nivell urbanístic i ambiental”

Per a Esquerra Unida aquest model d’ampliar els ports esportius “està esgotat, i és l’administració, qui ha de frenar aquest ritme, per poder evitar les greus transformacions urbanístiques i ambientals que poden derivar d’aquestes obres”, afirma Torró.

El diputat autonòmic d’EUPV assenyala que l’ampliació del port esportiu de Xàbia també tindrà una repercussió directa “i molt negativa” en una activitat tradicional com és la pesca, “un treball que necessita la protecció de l’administració i no un atac”.

Torró afegeix: “és intolerable que els pescadors de Xàbia estiguen rebent ofertes d’empreses privades per anar-se’n del port i facilitar així les obres d’ampliació. Unes obres que, recordem, els perjudicaran i que únicament beneficiaran als armadors i propietaris”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)