NOTA DE PREMSA

Esquerra Unida d’Alcoi, es solidaritza amb el poble de Palestina

El diputat autonòmic i coordinador local d’EUPV, Lluís Torró, manifesta la “més enèrgica condemna a l’Estat d’Israel pel brutal atac contra la població civil palestina, i al govern espanyol i la Unió Europea per la seua passivitat davant la massacre”

Esquerra Unida exigeix a Israel el cessament immediat dels atacs i l’assetjament sobre Gaza, i denuncia la passivitat del Govern espanyol, de la Unió Europea, i de la resta de la comunitat internacional davant de la gravíssima vulneració de la legalitat internacional que suposa aquesta massacre. Lluís Torró manifesta que “no és suficient amb demanar un alto el foc i recomanar a Israel que procure no causar danys a la població civil, com han fet alguns governs occidentals; és hora d’imposar sancions polítiques i econòmiques a un Estat que disposa d’un acord preferencial amb la UE però que no respecta la legalitat internacional ni els drets humans”, afirma el coordinador d’Esquerra Unida. Pel contrari, la Comissió Europea acaba d'ampliar eixe acord preferencial, a pesar que va ser votat en contra pel Parlament Europeu, la qual cosa evidència “la complicitat interessada amb l'Estat d'Israel, a més del dèficit democràtic en el funcionament de les institucions europees”, segons Torró.

"Els alcoians i les alcoianes ens hem caracteritzat històricament pel nostre tarannà solidari i per la intolerància davant la injustícia i els crims contra l’humanitat", recorda el diputat, que manifesta l’adhesió d’Esquerra Unida del País Valencià a la concentració convocada per diverses organitzacions socials a les 19 hores a la Plaça de la Verge de València. “Hem estat sempre al costat del poble palestí, i ara més que mai, cal manifestar-li el nostre suport. Hui Gaza som totes i tots els que defensem el dret dels pobles a viure en pau, amb justícia i dignitat”, conclou Torró.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell