NOTA DE PREMSA

Esquerra Unida mostra el recolzament a l’informe europeu que demana una moratòria urbanística

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, considera que l’informe elaborat pel grup de Els Verds al Parlament Europeu, el qual s’exposarà el pròxim dimarts en la Comissió de Peticions de l’Eurocambra, “ratifica la necessitat d’una moratòria urbanística en tots els plans de la franja litoral del País Valencià, per a frenar l’absolut desgavell i els abusos. Aquest informe reafirma el que EUPV no ha deixat de demanar”

Torró insta a tots els grups polítics “que recolzen aquest informe perquè cada vegada que el tema urbanístic valencià passa per Brussel·les ix un missatge clar: la revisió de la legislació i la frenada a l’abús urbanístic”, manté el diputat autonòmic.

Esquerra Unida considera que els projectes urbanístics que s’estenen al llarg del País Valencià “suposen el manteniment de l’urbanisme salvatge, de l’especulació i d’un model destructor que ha de frenar-se i que a més no té garanties de res, en molts casos ni d’abastiment hídric”.

La comissió de peticions ha investigat els programes urbanístics valencians “atenent a les nombroses denuncies rebudes, entre elles les dels plans Rabassa, Nou Mil·leni o el Manhattan de Cullera. Projectes com aquestos no es poden tolerar. Són exemples del desficaci de la gestió urbanística del Consell”.

Per a EUPV, “s’han d’establir uns límits i que els programes urbanístics s’adequen a la llei i a les exigències europees”, conclou Torró.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell