NOTA DE PREMSA

Lluís Torró: “Que el PSPV no recolze l’informe europeu sobre urbanisme demostra la seua complaença amb els abusos del ciment i les grans constructores

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, considera que l’informe elaborat pel grup de Els Verds al Parlament Europeu, el qual s’exposarà demà en la Comissió de Peticions de l’Eurocambra, “és molt clar: denuncia l’absolut desgavell urbanístic, que sí ha estat generalitzat a la costa del País Valencià, malgrat les opinions del PSPV-PSOE. Sols estan utilitzant excuses per a no recolzar-lo”


Torró recorda que la moratòria urbanística proposada en aquest informe, “ve avalada per una realitat salvatge que el PSOE ara no pot amagar i excusar-se amb qüestions vagues com que l’informe no respecta la legislació o que generalitza massa. Cal precisament una revisió de la legislació per a evitar l’abús urbanístic, així com adequar-se a les exigències europees”.

Per a Esquerra Unida, “la generalització està tan justificada com ho és la realitat, perquè són massa nombrosos els casos a tot el País Valencià on els PAI han proliferat amb la mànega ampla del Consell i podríem citar els plans Rabassa, Nou Mil·leni o el Manhattan de Cullera, com exemples”.

Torró afegeix que la postura del PSPV “es molt covard, perquè ara vegem clarament quins són els veritables pilars de la seua gestió en urbanisme, la qual no es diferència en res amb la del PP. Al final el que fan, tant PP com PSOE, és plegar-se als interessos de les grans constructores”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell