NOTA DE PREMSA

Lluís Torrò (EU): “El debat plenari convocat pel PP a les Corts ha estat una trampa absoluta”

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, considera que el plenari extraordinari celebrat aquest matí a l’hemicicle autonòmic “ha deixat palès que el que pretén el Partit Popular és seguir exercint la pura propaganda. Les seues propostes no tenen continguts, són continuistes i tanmateix les mostren com si foren la panacea. El PP s’acopla molt bé a aquell vell refrany de: Dime de qué presumes y te diré de qué careces”

Torró ha criticat durament la retòrica triomfalista que ha mostrat el PP al plenari i els ha recordat que la crisi és molt més profunda al País Valencià, “encara que ells ho intenten amagar contínuament amb casos com la insistència de Camps de que el 86% del Expedients de Regulació d’Ocupació han estat pactats. Una xifra que no coincideix amb les dades de la pròpia conselleria, qui confirma que el percentatge no és tan elevat. Ens resulta sorprenent l’actitud del PP de nouvingut a eixe reconeixement de la gravetat, la qual observem per la convocatòria del plenari i poc més”.

El diputat d’EUPV ha lamentat que el model del PP “seguisca sent aquell basat en la construcció, l’abandonament dels sectors productius i l’endeutament insostenible. Cal un viratge radical i profund de les polítiques del Consell, què per descomptat no es contempla a les seues propostes per combatre la crisi”.

Esquerra Unida afirma que les propostes per a eixir de la crisi “no poden ser, com planteja el PP, la inversió continua en infraestructures o les subvencions als contractes temporals. S’ha de buscar la inversió en escoles, en sanitat, la potenciació dels sectors productius, aspectes que el PP no ha tingut en compte per a res”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell