NOTA DE PREMSA

Esquerra Unida insta a l’Ajuntament d’Elx a “mostrar amb total transparència totes les factures”

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, ha demanat a l’equip de govern de l’Ajuntament d’Elx que faça un exercici “d’absoluta transparència i demostre amb tota la documentació pertinent que veritablement té les mans netes”

Torró ha assegurat que l’encreuament d’acusacions entre el PP i el PSOE, “no pot quedar-se ahi, els ciutadans i ciutadanes d’Elx mereixen respostes i el més adient seria no sols que es mostrara tota la documentació relativa a les factures amb les què presumptament s’han pagat actes del PSOE, sinó que es convocara una comissió d’investigació que donara llum a aquesta qüestió”.

Per a Esquerra Unida, els casos de prevaricació, malversació de fons públics, tractes de favor i corrupció, “estan sent cada vegada més comuns. La transparència i la informació als ciutadans és vital, sobretot quan les sospites s’escampen per tots els racons”.

Torró afirma, a més, que cal la “depuració absoluta de responsabilitats, perquè ja s’han confirmat que algunes de les factures han estat pagades amb diners públics. Si el PSOE no actua com cal, no té cap força moral per a exigir transparència per altres casos al PP”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qualitat democràtica i vergonya aliena

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)