NOTA DE PREMSA

Esquerra Unida insta al Consell a “trencar el lligam” amb Terra Mítica

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, considera que el parc temàtic “és un bon exemple de la política que ha desplegat el Consell durant aquestos anys, amb la qual ha lligat l’urbanisme amb els grans esdeveniments. Aquest model ha fracassat de manera rotunda, i una mostra és la caiguda de la construcció i les pèrdues de Terra Mítica”

Per a Esquerra Unida aquest model, implantat i promocionat pel PP, “sols ha beneficiat directament al conglomerat d’amics del Partit Popular, els quals han especulat amb els terrenys i amb els contractes derivats de la construcció del parc”.

Torró afegeix que ens trobem davant una gestió “que ha sigut incapaç de situar el parc com un referent en aquest tipus de macroinstal·lacions d’oci. Les pèrdues ja són inassumibles i si l’any passat, quan la crisi estava començant, les inversions realitzades i les pèrdues acumulades durant l’exercici superaven els més de 4 milions d’euros -allò previst en el pla de negoci-, sembla clar que el futur de Terra Mítica no pot ser més negre amb les actuals característiques”.

El diputat d’EUPV afirma que davant aquesta situació “no pot passar un dia més sense que el Consell trenque els lligams amb el parc i el pose en venda per a que empreses privades vinculades al sector de l’oci puguen reconvertir-lo en un negoci mitjanament rendible”.

Esquerra Unida advertí des de l’inici de construcció del parc que el projecte no era viable econòmicament ni mediambientalment; “simplement amagava l’interès de requalificar els terrenys del voltant, què a més estaven protegits”. Torró remarca que darrere del “fracàs de Terra Mítica, existeix una responsabilitat política que el Consell i el PP hauria d’assumir”, conclou.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)