dijous, 30 d’abril de 2009

NOTA DE PREMSA

Lluís Torró (EU): “Les intervencions de Camps en les Corts insulten a la ciutadania”

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, afirma que el silenci del president del Consell en el plenari de les Corts d’aquest matí, “és tan tòxic com els continus esguits que l’impliquen en la trama Gürtel. La seua insistència en que està il·lusionat per donar explicacions en el jutjat ratlla l’absurd, perquè ha tingut i té tots els dies l’oportunitat de donar explicacions en les Corts, davant tots els valencians i valencianes”

Torró afirma que la intervenció de Camps en el plenari “ha estat insultant per a la ciutadania i per a la intel·ligència. El president del Consell tracta als valencians i valencianes com a babaus, i creu que encara hi ha gent que es creu les seus paraules que defugen la responsabilitat i simplement es limiten a negar uns fets molt greus”.

Per a Esquerra Unida, “el mutis pel foro” continu del PP “és un exemple més de la seua falta de talant democràtic. No atenen les preguntes de l’oposició, no ofereixen respostes, convoquen comissions propagandístiques o suspenen les que no els interessa, i hui, a més, la presidenta de les Corts, actua amb total supèrbia, impedint l’entrada de diputats de l’oposició a votar. La democràcia amb el PP està en la UVI”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada