NOTA DE PREMSA

Esquerra Unida denuncia el funcionament de diverses Escoles Oficials d’Idiomes sense que tinguen aprovat el Decret de Creació

El diputat autonòmic Lluís Torró ha presentat una bateria de preguntes en els Corts Valencianes adreçades al conseller d’Economia i Hisenda, Gerardo Camps, “per a que ens explique per què les Escoles Oficials d’Idiomes d’Alcoi, Elda i Llíria estan en funcionament sense que tinguen aprovat el seu Decret de Creació”. Torró denuncia que aquestes escoles estan en marxa des de fa tres cursos, en el cas d’Alcoi, i des de fa un any en els casos d’Elda i Llíria

El diputat d’EUPV afirma que el Consell “haurà d’explicar quines raons existeixen per a que aquestos centres estiguen funcionant quan les seues memòries econòmiques s’han retardat”. Cal recordar que per a que el Consell puga aprovar l’esmentat decret cal disposar de la memòria econòmica corresponent.

Torró insta en les seus preguntes que el conseller responga quan es preveu que es culminarà el tràmit complet de creació d’aquestes escoles “les quals ara funcionen amb serioses limitacions pressupostàries i de personal”, denuncia.


Esquerra Unida ha mostrat el seu recolzament a les comunitats educatives d’aquestos centres i ha anunciat que continuarà presentant iniciatives parlamentàries “per a que es resolga aquesta situació irregular de manera urgent”, afirma Torró. El parlamentari ha manifestat la solidaritat d’EUPV especialment amb l’equip directiu de l’Escola Oficial d’Idiomes d’Alcoi, que s’ha vist obligat a presentar la dimissió “per trobar-se en una situació insostenible”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)