NOTA DE PREMSA

Esquerra Unida exigeix la compareixença de Font de Mora per les supressions de les línies en valencià

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, considera que la supressió de les línies en la nostra llengua per a la implantació de l’anglès en diverses escoles del País Valencià, “és un atac més del Consell a l’ensenyament en valencià, una falta absoluta de respecte i mostra el seu talant anihilador de la nostra cultura i la nostra llengua”. Torró exigeix que Font de Mora done explicacions immediates en les Corts Valencianes sobre aquestes supressions.

El diputat d’EUPV acusa al PP d’estar executant “el seu famós pla d’implantació de l’anglès a costa de fer desaparèixer el valencià en els col·legis. En casos com el de la ciutat d’Alacant és encara més dolorós, si tenim en compte que sols existeixen 11 línies en valencià i que en el cas del centre Costa Blanca, desapareixerà l’única línia que existeix en la nostra llengua”.

Esquerra Unida ha mostrat el seu total suport a les denuncies que sobre aquest respecte ha formulat Escola Valenciana. “A més d’exigir la compareixença pública del conseller per a que done explicacions en l’hemicicle autonòmic, estem estudiant també presentar una proposició no de llei i una bateria de preguntes”, anuncia Torró.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)