Esquerra Unida lamenta la decisió del Consell de Protecció de la Font Roja d’autoritzar l’hotel

NOTA DE PREMSA

Torró valora positivament l’acte de protesta celebrat ahir, “perquè va mostrar la ferma oposició de la ciutadania”

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, ha coincidit amb el col·lectiu de la formació d’esquerres d’Alcoi per suggerir que el Consell de Protecció de la Font Roja “hauria d’anomenar-se ara de desprotecció. És indignant que les administracions públiques recolzen un hotel al cor d’un parc natural i donen el vist i plau a un atac mediambiental tan clar i greu”. Per a la formació d’esquerres el resultat de la votació d’ahir sols s’explica perquè la majoria dels membres del Consell representen diferents administracions governades pel PP.

Esquerra Unida ha mostrat la seua preocupació davant aquesta infraestructura hotelera al cor de la Font Roja: “el consell no té cap intenció d’estudiar altres alternatives com ubicar l’hotel a un altre lloc del parc o fora del mateix, i volen privatitzar l’espai. Estem davant una decisió política adornada de participació, transparència i bones formes. La reunió d’ahir del Consell de ‘Desprotecció’ va ser un paripé polític en tota regla”, explica Torró.

El diputat autonòmic d’EUPV assegura que arribats a aquest punt “esperem que el govern de la Generalitat siga capaç de frenar aquesta barbàrie urbanística, no sols pel fet que suposa l’atac mediambiental, sinó perquè front a ella té la seriosa oposició dels ciutadans d’Alcoi”, assenyala.

Torró ha valorat l’acte de protesta celebrat a la vesprada d’ahir al centre d’Alcoi de manera molt positiva: ”la plataforma ciutadana Hotel fora del parc natural està fent una tasca de conscienciació molt positiva. El miler d’assistents a l’acte i les més de 11.000 mil signatures contràries a l’hotel superen amb diferència l’enquesta feta per la Diputació, amb sols 225 participants. Sols aquestes xifres resumeixen l’estat d’ànims de la ciutadania i la prepotència de les administracions, en teoria, públiques”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)