Esquerra Unida mostra el seu recolzament a la vaga dels treballadors de la Levantina

NOTA DE PREMSA

La formació d’esquerres ha afirmat que estarà al costat “de tots els treballadors afectats per un Expedient de Regulació d’Ocupació que pot suposar la desaparició de les dos factories de Novelda, i un seguit de conseqüències econòmiques i laborals molt greus per a la comarca. Exigim que el Consell intervinga i no done l’esquena al sector i als treballadors que venen patint els comiats des de fa un any i mig”, afirma el diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró

Esquerra Unida ha presentat en les Corts una sèrie de preguntes i diverses PNL “per intentar conèixer les intencions del Consell, ja que ens temem que no es frene l’ERO i que els treballadors d’aquesta empresa patisquen una situació laboral crítica”. La formació d’esquerres estarà al costat dels treballadors els dos dies convocats per a la vaja -demà i dijous- i el pròxim dia 20 de juliol acudirà a la concentració convocada pels sindicats”.

Torró ha alertat que l’expedient de regulació“suposaria un impacte molt negatiu en Novelda i en tota la comarca del Vinalopó, i per això creem que el Consell ha d’implicar-se i intervenir per evitar que aquesta situació genere mals pitjors. La crisi no pot socialitzar-se a tots, quan els beneficis no s’han repartit abans. És molt injust per als treballadors”.

Per a Esquerra Unida, la proliferació d’Expedients de Regulació d’Ocupació al País Valencià “és una qüestió summament preocupant i el Consell ha de prendre cartes en l’assumpte. El vist i plau a aquestos expedients, com venint denunciant de manera reiterativa des d’EUPV i des de fa mesos, està produint-se en circumstàncies poc clares, en empreses amb beneficis i sense l’acord dels sindicats”, denuncia Torró.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)