Esquerra Unida acusa al Consell de perjudicar als llibreters amb l’ajornament dels bons-llibres

NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, afirma que l’ajornament de quasi dos mesos del reemborsament dels llibres de text a les llibreries provocarà danys als llibreters, “i ens resulta sorprenent aquesta actuació del govern del PP, sobretot perquè no deixa d’omplir-se la boca quan diu que defensa al xicotet comerç i tanmateix les seues paraules no s’equiparen als seus fets”, critica Torró

Esquerra Unida ja presentà el passat mes de juny una bateria de preguntes en les Corts Valencianes sobre aquesta qüestió. Torró assenyala que el retard del finançament dels llibres “posa en perill l’efectivitat de la pròpia mesura de finançar aquestos perquè depèn molt de la implicació dels llibreters, i això també perjudicarà als destinataris dels llibres, els alumnes”.

El diputat d’EUPV exigeix al Consell que complisca l’ordre que regula la gestió dels bons-llibres i l’ajuda a les famílies a la compra dels llibres de text “perquè d’altra manera podria suposar una cadena de conseqüències econòmiques per aquestos. El PP sembla que oblida que els llibreters també formen part d’eixos xicotets empresaris a qui assegura que la Generalitat ajuda”, critica.

Esquerra Unida ha mostrat el seu recolzament al gremi de llibreters: “davant la situació de crisi que estem vivint, l’administració no hauria de fomentar els retards dels pagaments, sinó més bé al contrari, perquè d’altra manera el que fa és posar en risc als xicotets comerços”, apunta Torró.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)