Lluís Torró (EU): "El Consell deixa als treballadors en l'últim lloc de les ajudes per combatre la crisi"

NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic d’EUPV ha qualificat de “pantomima” la reunió mantinguda entre Vicente Rambla i els dirigents empresarials, després de la qual el conseller anuncià que el Consell valora la possibilitat d’entregar més ajudes a altres sectors tal i com va fer amb l’automòbil. “Aquestes iniciatives proposades pel Consell fan palès que els treballadors i treballadores no són la prioritat del govern del PP, que viu obsessionat perquè es consumisca més i no per impedir, per exemple, que seguisquen aprovant-se expedients de regulació d’ocupació. El famós Pla Confiança no està ni tan sols posat en marxa”

Torró recorda que sols en un parell de dies “s’han presentat els ERO d’empreses com la Ford o Celestica, i nosaltres ens preguntem que fa el Consell per aquestos treballadors, i per tots els que cada mes engreixen la llista d’aturats”, critica.

Esquerra Unida considera que els famosos plans per combatre la crisi, aglutinats en el Pla Confiança, “donen molt poca confiança i són ja un absolut fracàs perquè ni tan sols s’han posat en marxa. En lloc de reunir-se tant amb els dirigents empresarials, el que deuria fer Rambla és reunir-se també amb els treballadors i sindicats perquè li conten realment els efectes de la crisi”, insta.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qualitat democràtica i vergonya aliena

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)