Lluís Torró (EU): “Ens preguntem perquè el TSJ es nega a investigar qüestions tan serioses com un presumpte finançament il·legal del PP”

NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic considera que la decisió del Tribunal Superior de la Comunitat Valenciana (TSJ) de no investigar proves d’una presumpta trama de finançament il·legal del PP al País Valencià, tal i com hui publica un mitjà de comunicació, “ens deixa de nou el regust amarg d’una imatge de la Justícia que sembla que no compleix la seua tasca. És incomprensible que sospites tan serioses que posen en entredit a un partit polític, es queden a un calaix”

Esquerra Unida considera que existeixen “massa assumptes tèrbols en tota aquesta trama i ens resulta sorprenent com el PP va lliurant-se de totes les investigacions, gràcies a l’arxiu dels tribunals. Els ciutadans estem assistint atònits a canvis de criteri entre uns tribunals i altres i a que hi haja vinculacions tan personals en els jutjats com la del president de la Sala del Civil i el Penal, Juan Luis de la Rúa, amb el president Camps. Ens preguntem quina és la imatge que reben els ciutadans de la Justícia i de la política”.

Torró afirma que “el més urgent és que els tribunals complisquen amb la seua tasca i investiguen el que s’ha d’investigar i que no es deixe ni un sol espai al dubte de que no existeix la independència i una total separació de poders”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)