Esquerra Unida exigeix al Consell que intervinga per a que s’execute la variant de Benissa sense un nou enllaç a l’AP-7

NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, afirma que el Ministeri de Foment “és l’impulsor d’aquest infraestructura absolutament innecessària i que suposarà grans costos econòmics i resultarà molt perjudicial per a les terres agrícoles, repartides entre molts xicotets propietaris de la zona, els quals veuran els seus camps dividits i com es perd el paisatge”

Aquest projecte pretén executar un enllaç de la població de Calp amb l’AP-7 mitjançant una carretera en dos trams, el primer aniria des de la variant de Benissa paral·lel a la N-332, i un segon tram que també aniria paral·lel a la N-332 i que enllaçaria amb l’accés a Altea per l’AP-7.

Per a Esquerra Unida aquesta solució projectada per Foment “no resol els problemes actuals de congestió de trànsit, els quals se solucionarien amb menor cost si s’executara simplement la variant de la N-332 al seu pas per Benissa, on es troba l’actual punt negre de la zona. Amb això no seria necessari la destrucció del paisatge que afectarà a tot el terme municipal de Benissa”, vaticina Torró.

El diputat d’EUPV insta al Consell a que intervinga davant el ministeri per a que la variant de Benissa siga executada “el més prompte possible i es desestime l’enllaç a l’autopista a Calp per Benissa. Cal recordar que existeix una oposició ferma a aquest projecte del Govern central per part de tots els grups municipals de l’Ajuntament de Benissa, i que actualment el projecte està en fase de participació pública, la qual acaba el pròxim dimarts 13 d’octubre”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)