diumenge, 11 d’octubre de 2009

Esquerra Unida exigeix al Consell que intervinga per a que s’execute la variant de Benissa sense un nou enllaç a l’AP-7

NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, afirma que el Ministeri de Foment “és l’impulsor d’aquest infraestructura absolutament innecessària i que suposarà grans costos econòmics i resultarà molt perjudicial per a les terres agrícoles, repartides entre molts xicotets propietaris de la zona, els quals veuran els seus camps dividits i com es perd el paisatge”

Aquest projecte pretén executar un enllaç de la població de Calp amb l’AP-7 mitjançant una carretera en dos trams, el primer aniria des de la variant de Benissa paral·lel a la N-332, i un segon tram que també aniria paral·lel a la N-332 i que enllaçaria amb l’accés a Altea per l’AP-7.

Per a Esquerra Unida aquesta solució projectada per Foment “no resol els problemes actuals de congestió de trànsit, els quals se solucionarien amb menor cost si s’executara simplement la variant de la N-332 al seu pas per Benissa, on es troba l’actual punt negre de la zona. Amb això no seria necessari la destrucció del paisatge que afectarà a tot el terme municipal de Benissa”, vaticina Torró.

El diputat d’EUPV insta al Consell a que intervinga davant el ministeri per a que la variant de Benissa siga executada “el més prompte possible i es desestime l’enllaç a l’autopista a Calp per Benissa. Cal recordar que existeix una oposició ferma a aquest projecte del Govern central per part de tots els grups municipals de l’Ajuntament de Benissa, i que actualment el projecte està en fase de participació pública, la qual acaba el pròxim dimarts 13 d’octubre”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada