Lluís Torró (EU): “La crisi política que està vivint el PP està paralitzant el funcionament de les Corts”

NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, ha criticat que aquest matí el plenari de les Corts Valencianes, començara amb 25 minuts de retard: “és intolerable que el culebró polític en el què està immers el PP estiga perjudicant de manera notable el correcte funcionament de la màxima institució valenciana. Exigim al PP que sàpiga separar els problemes del seu partit del seu treball com a membres de les Corts i el govern de la Generalitat”

Torró, a més, ha tornat a denunciar l’absència del president del Consell en el plenari. “Asfixiat per la situació que arrossega el seu partit, si de normal ja no assisteix als plenaris, aquesta setmana de nou comptem amb la seua absència hui i amb la inexistència de la sessió de control de demà. Camps falta a la feina i al seu deure davant els ciutadans i ciutadanes”.

El diputat d’EUPV entén que el que està fent el president de la Generalitat “és amagar-se de la premsa, de l’opinió pública, de l’oposició, perquè és incapaç d’assumir responsabilitats i fer front a aquesta situació”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)