divendres, 27 de novembre de 2009

Esquerra Unida presenta un total de 707 esmenes a la Llei de Pressupostos

Les al·legacions d’Esquerra Unida als comptes autonòmics incideixen en qüestions com la necessitat del canvi de model productiu per buscar una economia que tinga la preocupació per l’ocupació estable i de qualitat com a eix fonamental, la mirada cap al benestar social o la correcció de l’escassa preocupació del Consell pels temes d’habitatge o medi ambient.

Altres esmenes tracten el tema de les infraestructures en el sentit de potenciar el dèficit en el transport ferroviari. En benestar social, busquen augmentar les ajudes destinades a la renda garantida de ciutadania i restringir la privatització en serveis socials, així com garantir al 100% l’aplicació de la Llei de Dependència.

En immigració i ciutadania les al·legacions d’EUPV exigeixen el compliment del 0,7 % per a desenvolupament internacional, i en l’apartat de Sanitat, se centren, entre d’altres qüestions, en la disminució de la despesa farmacèutica a través de l’ús dels medicaments genèrics, en la petició de construcció de centres salut i hospitals i en la reducció de la privatització sanitària.

En educació, Esquerra Unida demana un canvi de política total que prioritze a l’escola pública i no a la privada com fins ara ha fet el Consell, també exigeix el compliment del Pla Educa o la protecció i augment de l’ensenyament en valencià.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada