Lluís Torró (EU): “Els danys en la cala del Moraig són conseqüència de l’acció humana imprudent contra la natura”

NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic Lluís Torró, assegura que aquestos paratges naturals “haurien de respectar-se al 100%. La destrossa de l’aparcament d’aquesta platja de Benitatxell a conseqüència del temporal i l’entrada de la mar, no ens sorprèn en absolut. Exigim a l’ajuntament del municipi que prenga bona nota i descarte la possibilitat de construir qualsevol altra infraestructura en la zona, la qual ha de ser totalment verge”

Torró assenyala que aquestes afeccions de la natura “es produeixen de manera habitual i sembla de necis que no es tinguen en compte. És el mateix que ocorre quan es planifiquen construccions o qualsevol altra infraestructura en zones inundables, com estem vegent en plans urbanístics que compten amb el vist i plau d’algunes administracions municipals i inclús del propi Consell”, critica.

Esquerra Unida considera que el cas de la cala del Moraig, “lamentablement no siga l’únic en la costa del País Valencià. El més greu és que actuacions com la construcció d’un aparcament, per exemple, es facen sota la justificació de potenciar el turisme. Des d’EUPV entenem que és la condició de verge i de paratge natural, sense la intervenció de la ma de l’esser humà, el que funciona com atractiu turístic”, subratlla el diputat d’esquerres.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qualitat democràtica i vergonya aliena

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)