Esquerra Unida crida a la participació en la manifestació contra les privatitzacions en FGV

NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró i el coordinador d’EUPV a València, Amadeu Sanchis, assistiran demà en València a la manifestació convocada pels sindicats de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana. “Des d’EUPV mostrem una vegada més la nostra oposició ferma a les privatitzacions dels serveis de transport públics i exigim que la Conselleria d’Infraestructures i Transport prenga mesures per impedir-les i no fomentar-les que és el que està fent des de fa temps”

Torró recorda que en els pròxims mesos la Conselleria haurà de resoldre les al•legacions de distints col•lectius socials i polítics, entre ells EUPV, contra la privatització del transport públic, per exemple de la gestió de la línia 2 del TRAM d’Alacant.

Esquerra Unida ha presentat també al•legacions en contra d’allò que suposarà aquesta privatització per a les arques públiques. “La Generalitat regalarà almenys 330 milions d’euros de beneficis a unes concessionàries que ja tenen una rendibilitat d’almenys el 10% garantida per aportacions de diners públics”.

Torró alerta que les privatitzacions dels serveis de transport públics “suposarà a més menors nivells de eficiència i seguretat en la prestació dels serveis, així com la pèrdua de llocs de treball”.

Esquerra Unida ja ha presentat una proposició no de llei en les Corts Valencianes instant al Consell a gestionar des del sector públic, a través de l’empresa pública FGV, la línia 2 del TRAM.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell