Lluís Torró denuncia que la reforma laboral suposa “un abaratiment subvencionat de l'acomiadament”

NOTA DE PREMSA

En la seua visita a Novelda va comparéixer davant dels mitjans de comunicació junt amb Salvador Martínez per a explicar les modificacions que el PSOE vol introduir en el mercat de treball

El coordinador local, Salvador Martínez va començar la roda de premsa assenyalant l'esforç que està fent EUPV per a visitar tots i cada un dels pobles i ciutats del País València, per a explicar les mesures antisocials que està plantejant el govern de Zapatero i les alternatives que s'oferixen des de IU. També va afirmar “en el que portem de legislatura en més de set ocasions Diputats d'EUPV han visitat Novelda i han mantingut reunions amb diferents col·lectius i sectors clau de la indústria local” al mateix temps que va assenyalar “no podem dir el mateix dels partits majoritaris PP i PSOE que amb més diputats i més mitjans no han estat a l'altura ni s'han preocupat pels problemes que apressen als novelders”.

Lluís Torró, va qualificar de “vergonyosa” la reforma laboral aprovada pel Govern central al considerar que suposa “un abaratiment subvencionat de l'acomiadament amb diners públics” i “minva els drets dels treballadors i treballadores”.

Ha criticat a més el paper de la CEOE durant la negociació de l'esmentada reforma, ja que “s'ha mostrat interessada que fracassara”, després del que ha recordat que el president d'esta institució, Gerardo Díaz Ferrán, “té connexions clares amb la dreta espanyola”.

Ha assenyalat que el cap de l'Executiu central, José Luis Rodríguez Zapatero, “ha jugat el paper de defensor dels mercats i s'ha convertit en el millor representant dels poderosos, i en el pitjor valedor dels drets dels treballadors i treballadores”.

Tant Torró com Martínez han mostrat el seu suport a la vaga general convocada pels sindicats per al pròxim 29 de setembre, en la que la seua formació actuarà com un “piquet pacífic, explicatiu i pedagògic”, alhora que ha assegurat que IU “no votarà a favor de cap mesura que supose un retall per als drets dels treballadors”.

“Esta vaga ha de convertir-se en la resposta a l'atac que s'està fent a l'estat de benestar, els drets dels treballadors i la democràcia”, va finalitzar el diputat d'EUPV.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell