Esquerra Unida demana “transparència absoluta” en el govern d'Oriola i la dimissió dels tres regidors del PP imputats pel cas Brugal

De nord a sud, el país fa olor a podrit. La pudentor que emana el PP ja arriba a tots els racons. A Oriola, terra assotada especialment per la corrupció de la dreta i els diners, segueixen l'exemple "edificant" del seu cap a València: cap dimissió, cap assumpció de responsabilitats

NOTA DE PREMSA
El diputat autonòmic d'EUPV, Lluís Torró, considera que el Partit Popular d'Oriola “està oferint un espectacle lamentable, patrocinat a més pel PPCV i pel propi Camps. El president del PP valencià dóna el mateix exemple als seus companys d'Oriola de mantindre's en el càrrec malgrat estar imputat judicialment”. EUPV ha instat a l'equip de govern municipal que abandone l'opacitat “i oferisca els comptes clars respecte aquest cas. Especialment li ho demanem a l'alcaldessa”.

Torró considera que si Mónica Lorente “no mou fitxa per la claredat i la transparència en l'ajuntament i no insta als regidors a dimitir, estarà sent còmplice i donant cobertura a les possibles il·legalitats que hagen comés”, assegura.

Per a Esquerra Unida, el que ocorre a Oriola “és la translació fidel del que també ocorre a nivell del País Valencià i fins i tot a nivell estatal en el PP. En resum: cas de corrupció, imputats, zero responsabilitats, zero dimissions”, descriu Torró.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell