Esquerra Unida pregunta al Consell sobre el deute i les diferències entre els consorcis de bombers

Els retalls de despesa pública no són nous al País Valencià. Però ara, amb l'excusa del retall de Zapatero, estant entrant-hi a sac. L'assumpte dels bombers no és nou i en el cas del Consorci d'Alacant és sagnant. Ho denunciem a aquesta nota en la que indiquem que ho traslladarem a les Corts

NOTA DE PREMSA


El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, exigeix respostes al conseller de Governació, Serafín Castellano, sobre l’elevat deute del Consell amb els tres consorcis provincials de bombers, “fet que provoca no sols les carències en el material, sinó també en la cobertura de personal. Castellano haurà d’explicar-nos per què tant de retard en l’arribada dels diners i, a més, li preguntarem també sobre les diferències notables entre la situació dels consorcis”.

Torró afirma que els cossos de bombers del País Valencià “estan patint de manera considerable la desídia del Consell, qui no sols els endeuta una quantitats econòmiques astronòmiques, sinó que no es preocupa per la situació laboral i d’horaris que mantenen”.

El diputat autonòmic d’EUPV assenyala que existeixen, a més, “diferències notables entre els consorcis de Castelló, València i Alacant. Els bombers d’aquesta última província han de patir el bloqueig de l’oferta laboral des de 2008 i la situació és tan greu que alguns parcs, com el d’Ibi, Almoradí, Crevillent o Villena, han hagut de tancar temporalment en algunes ocasions. Exigim respostes de Castellano al respecte”, remarca.

Esquerra Unida ha mostrat el seu recolzament a les mobilitzacions que estan celebrant els bombers i exigeix al Consell “que escolte les seues reivindicacions d’una vegada per totes”, demana Torró.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell