Esquerra Unida qualifica la fusió de la CAM de “sentència total per a la seua desaparició”


La política del PP i del PSOE respecte a les Caixes d'Estalvi és nefasta: privatitzar i desterritorialitzar. En definitiva, crear les condicions per a que crisis com la que estem travessant siguen més freqüents i més profundes (i que les decisions les prenguen molt lluny d'ací)

NOTA DE PREMSA
El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, considera que l’aprovació de la SIP amb Cajastur i les caixes de Cantàbria i Extremadura “no aporta cap sorpresa, sinó que és la confirmació de que la CAM queda en claríssima situació de minoria respecte Cajastur, malgrat ser un caixa més gran. Aquesta situació sols fa que sentenciar la desaparició pròxima de la CAM, tal i com des del principi de la fusió advertíem des d’EUPV. La seua privatització acabarà sent un fet”.

Torró considera que l’escenari que ha envoltat la SIP de la CAM “ha estat vergonyós durant les últimes setmanes. Moltes han estat les veus contràries a la fusió, tanmateix l’administració ha mantingut una postura complaent amb els interessos financers, deixant de racó els interessos dels valencians i valencianes i fent perdre les caixes autonòmiques, la CAM i també Bancaixa”.

Esquerra Unida alerta que la situació de la CAM respecte Cajastur “és absolutament d’inferioritat, i aquestes condicions ja aprovades, sentencien encara més el seu futur: el d’estar condemnada a la privatització”.

Torró ha mostrat el seu recolzament als sindicats, “que ahir mateix s’oposaren també a la SIP i no han estat escoltat el més mínim. El Consell no ha estat capaç de fer-ho, com tampoc ho ha estat d’analitzar veritablement la situació a la que aboca la fusió de la CAM i la de Bancaixa”.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)

Incendis? Catàstrofe forestal? Segons Castellano aìxò no va ni amb ell ni amb el Consell