dimecres, 27 de juliol de 2011

Tot el que està passant en la CAM justifica l’obertura urgent d’una comissió d’investigació

NOTA DE PREMSA

El diputat autonòmic d’EUPV afirma que la concessió de pagarés de 200 milions d’euros per part de l’Institut Valencià de Finances a la CAM “és la gota que fa vessar el got. Tot el que anem coneixent sobre com es feien les coses a la caixa alacantina ens reafirma en el nostra petició d’una comissió d’investigació, la qual exigim al Consell que obriga immediatament”.

Esquerra Unida ha mostrat la seua indignació “pels esdeveniments, per les accions que s’han donat en la caixa i pel procés d’aniquilació d’aquesta, el qual té responsables directes, amb noms i cognoms. I la Generalitat té molt a dir al respecte per qui es qui els nomena”.

Torró recorda que les decisions eren autoritzades per l’Institut Valencià de Finances (IVF), “i per tant transcendien les competències de la CAM, amb la qual cosa un organisme de la Generalitat era qui tenia la última a dir. Més clar, aigua. És a dir, la responsabilitat és clara i per això està més que justificada la petició d’Esquerra Unida d’obrir una comissió d’investigació”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada