Esquerra Unida demanarà la compareixença de la consellera Isabel Bonig pels nomenaments al capdavant dels parcs naturals

NOTA DE PREMSA

Lluís Torró (EU): “És inadmissible que gent sense experiència ni formació dirigisca els parcs naturals”

El portaveu adjunt d’EU a Les Corts, Lluís Torró, ha anunciat que la formació d'esquerres demanarà la compareixença de la consellera Isabel Bonig per tal d'esclarir els recents nomenaments al capdavant dels parcs naturals. Per a Torró “en quasi tots els casos no hi ha criteris que justifiquen les fusions de direccions i, a més, en cap cas s'ha tingut en compte l'opinió dels ajuntaments”. “És simplement al·lucinant que Bonig col·loque a cinc persones molt properes al Partit Popular que no tenen formació ni experiència en la gestió de parcs i que, a més, no són ni funcionaris”, ha criticat el diputat d'EUPV. Torró també ha ironitzat sobre aquest model de nomenaments: “esperem que no ho reproduïsquen en hospitals, per exemple”.

El diputat d’EUPV ha criticat els nomenaments de persones properes al PP al capdavant dels parcs naturals valencians. “No és possible deixar la gestió dels parcs naturals en mans de persones sense experiència ni formació, l'únic mèrit de les quals ha sigut partànyer al Partit Popular”, ha explicat Torró. “Per això -ha afegit el portaveu adjunt a Les Corts- demanarem la compareixença de la consellera Isabel Bonig per a que explique aquests nomenaments”.

“No entenem els criteris utilitzats per justificar la fusió de direccions dels parcs”, ha assenyalat. Per a Torró, “també és molt greu que no s'haja tingut en compte l'opinió dels ajuntaments”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)