El tracte de favor de la Generalitat a la família de Cotino és la mostra de la podridura que hi ha a la institució

Aquesta és una d'eixes notícies en les que et cal llegir dues vegades el titular per assegurar-se que no tens problemes de graduació a les ulleres. El cànon d'ús d'un terreny públic a canvi d'entrades al parc? I damunt les entrades no les ha vistes mai ningú? Si no fóra perquè el PP valencià ens té tan acostumats a aquestes pràctiques, l'escàndol seria majúscul. Atès el nivell que han marcat aquests anys, n'és una més. La qüestió és que l'actual President de les Corts no sap que és la vergonya. La seua empresa familiar ha fet diners a pilots a costa de les arques públiques amb requalificacions, contractes obscurs, concessions a mida (geriàtrics) i convenis estranys. El pitjor no és ell, és evidentment tot l'entramat que el sosté. I pensar que segur que el 20N encara hi haurà qui els votarà per castigar Zapatero...

NOTA DE PREMSA

Torró afirma que la presència de Cotino en la vida política “és ja vergonyosa”


El diputat autonòmic d’EUPV ha qualificat “d’exemple de total podridura” la condonació de 6’2 milions d’euros a Terra Natura per part del Consell i la coincidència, a més, que l’empresa de la família del president de Les Corts siga sòcia del parc. “Hem arribat a uns extrems insostenibles. Aquest és l’enèsim exemple de la política que ha estat duent a terme el Consell en tots aquestos anys: la basada en els tractes de favor i en l’especulació. El cas de la família de Cotino és el paradigma i el manteniment del president de Les Corts en la vida pública política és un insult”. Esquerra Unida reclama a Fabra que actue d’immediat i depure responsabilitats.

Torró detalla: “el govern del PP en l’època de Camps s’ha significat per aquest tipus de funcionament. Són ja massa exemples d’empreses que reben nombrosos contractes, i després els paguen amb regals i altres actuacions. Un bon exemple és Gürtel”, apunta.

El diputat d’esquerres afirma que la “podridura a la què s’ha arribat en la Generalitat és insostenible. Per això li exigim a Fabra que aplique de veres mesures de fiscalitat, perquè és intolerable d’una banda que parle de política d’austeritat i de retall i d’altra aplique un perdó sense rubor de milions d’euros a canvi d’entrades i a una empresa vinculada al president de les Corts. Això, per qualificar-ho d’alguna manera, és pur fem”.

Torró a més subratlla que Cotino “està absolutament desacreditat no sols per a desenvolupar un càrrec públic, sinó per a continuar en política. Els lligams dels negocis de la seua família amb l’administració són incomptables, per això li exigim a Fabra que actue al respecte i l’aparte d’una vegada per totes, així com impedisca que la Generalitat continue beneficiant a unes empreses determinades”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)