La gestió del Consell dels cicles de formació professional ha sigut nefasta

Aquesta nota és de fa tres dies. Els sindicats van denunciar el dilluns que anaven a quedar-se milers de joves sense possibilitats d'accedir als cicles formatius que havien triat. Ho dic, perquè hui la Conselleria ja ha anunciat que crearà noves places per atendre aquest "excés" de demanda. Sí, sí, entre cometes. Perquè no parlen de d'oferta insuficient? El que hi ha darrere de tot açò és una gravíssima deficiència en la planificació. No era evident que la situació d'atur (especialment entre la joventut) anava a provocar un increment importantíssim de la demanda? Però potser el pitjor no siga açò. El pitjor és pensar en quines condicions s'atendran aquestes noves necessitats i demandes davant la brutal retallada en els pressupostos. Potser haja passat desapercebut, però el que està passant enguany a Madrid, Galícia i altres llocs, al (malgrat el PP) País Valencià ja està produint-se des de fa 2 anys (i encara volen retallar més!!!).

NOTA DE PREMSA

El portaveu adjunt del grup parlamentari d’EUPV en Les Corts, Lluís Torró, ha criticat hui la situació del primer cicle de formació professional. “Hi ha hagut una mala gestió per part del Consell davant una situació absolutament previsible en una època de crisi com la que patim”, ha assenyalat Torró. El diputat d’EUPV ha explicat que “resulta lamentable la manca de planificació per part de la Conselleria d’Educació en un àmbit com la formació professional”.

El portaveu adjunt del grup parlamentari d’EUPV en Les Corts Valencianes, Lluís Torró, ha criticat la situació dels cicles formatius de formació professional, on hi ha “un excés de demanda davant la falta d’oferta”. Per a Torró “hi ha hagut mala gestió i nul·la planificació per part del Consell, la qual cosa va contra els joves que estan patint la crisi”. A més, el portaveu adjunt també ha explicat que es tractava d’una “situació absolutament previsible en una situació de crisi econòmica”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qualitat democràtica i vergonya aliena

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)