Quants més draps bruts de la CAM coneixem més necessària es fa la comissió d'investigació a Les Corts

Els problemes de la CAM han estat un dels temes recurrents als mitjans aquest estiu. Mentre els impositors assisteixen perplexos a l'espectacle i els treballadors de la caixa tracten de calmar els ànims dels clients mentre veuen com l'espasa de Damocles de la pèrdua dels llocs de treball cau sobre els seus caps, la informacíó sobre la gestió de l'entitat aborrona. L'última que el "supervisor" és una persona que no sols té molts diners sinó que en fa ostentació pública. D'on venen aquests diners? Les sospites en aquest cas estan justificades i justifiquen, més encara, la necessitat de creació d'una comissió d'investigació a Les Corts sobre l'assumpte de la CAM. Venim insistint des de finals de juliol. 100 a 1 a que el PP es nega. Algú es creu les promeses de transparència de Fabra?

NOTA DE PREMSA

El portaveu adjunt del grup parlamentari d'Esquerra Unida a Les Corts, Lluís Torró, ha assenyalat que “si els directius de la CAM van enganyar als consellers, tal com afirma hui l'ex conseller de la caixa José Rovira, el Partit Popular, ha d'assumir la seua responsabilitat per haver col·locat a irresponsables saquejadors”. “El cas del supervisor de la CAM, José Manuel Uncio, un amant del luxe, dels iots i dels Ferraris, és molt paradigmàtic del tipus de control que volia el PP a la CAM: cap”. “Amb aquesta estratègia irresponsable i perillosa el Consell ha enfonsat la CAM, amb Enrique Ortiz i altres presumptes delinqüents com a màxims beneficiaris”, ha afegit Torró. Per al diputat d'EUPV “és urgent crear una comissió d'investigació a Les Corts sobre el tèrbol saqueig de la CAM”.

Torró ha criticat hui la “nefasta i irresponsable” gestió de la CAM i ha demanat al PP que assumisca tota la seua responsabilitat “pel saqueig pirata i l'enfonsament apocalíptic” de la caixa alacantina. “No pensa donar cap explicació l'ex conseller Gerardo Camps als valencians sobre la CAM? I als treballadors que aniran al carrer per la seua irresponsabilitat tampoc?”, s'ha preguntat el portaveu adjunt del grup parlamentari d'esquerres a Les Corts.

Per al diputat “és urgent crear la comissió d'investigació que Esquerra Unida va sol·licitar a Les Corts per aclarir amb llum i taquígrafs què ha passat amb la CAM”. “Sospitem -ha afegit Torró- que el desfasament en la gestió de la CAM ha sigut tan descomunal que ni amb el nou tarannà d'Alberto Fabra s'atrevirà el PP a explicar als ciutadans per què el FROB haurà d'injectar quasi 4.000 milions d'euros”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qualitat democràtica i vergonya aliena

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)