Vela ha d'oferir “gestos i no sols paraules” en la supressió dels grans esdeveniments

Mentre a Vela, el conseller d'Hisenda, comença a fer-li mal la boca d'anunciar la fi d'alguns grans esdeveniments que no resulten raonables en l'actual època de retalls, Johnson, la consellera de Turisme, Cultura, Esports i grans esdeveniments, insisteix en que tot seguirà igual. A qui ens hem de creure? Tot açò va olor a propaganda. El "bon rotllo" del nou "Molt Honorable" sembla una cortina de fum. Ofereix acords a l'oposició, amb la condició que l'oposició accepte els criteris i les polítiques del PP; i d'això li diuen "cerca del consens". Matisen el discurs respecte als cada vegada més impopulars "grans esdeveniments" mentre planegen retallades esfereïdores en la despesa pública que afectaran als de sempre. Sospite que aquestes maniobres tenen una datat de caducitat: el 20-N.

NOTA DE PREMSA

EU demana al respecte la compareixença del conseller i també la de Johnson en Les Corts

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, ha assenyalat que les declaracions del conseller d’Hisenda en les què qüestiona tota la política de grans esdeveniments, “són de nou paraules que no venen acompanyades de realitat. Comencem a cansar-nos de la dinàmica de les promeses. Mentre Vela està qüestionant aquesta política, la consellera de la matèria, Lola Johnson segueix apostant públicament per ella. Així que demanem que frenen les contradiccions i que es posen mans a l’obra i comencen a suprimir-la”.

Torró afirma que les paraules de Vela contra el Palau de les Arts, l’Open de Tenis, la Hípica o la Formula 1, “tenen poca credibilitat perquè no van acompanyades de fets. Està més que comprovat el fracàs d’aquestos esdeveniments, els quals no han tingut impacte econòmic en el nostre teixit productiu i han suposat un cost ruïnós per a les arques públiques”.

Esquerra Unida sol·licita al conseller Vela i a la consellera Johnson que compareguen en les Corts “i aclarisquen d’una vegada per totes què és el que pensa fer el Consell respecte els grans esdeveniments, perquè el que està fent fins ara és simplement donar de promeses. No tenen credibilitat alguna. Sense fets ja no els creiem”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)