Els alts càrrecs de Cotino hauríen de tornar els diners de les despeses personals que van carregar al Consell

Fa un poc més de dues setmanes es destapaven casos de despeses personals d'alts càrrecs de la Conselleria de Medi Ambient que s'havíen carregat als comptes de la institució. Les notícies més recents indiquen que el propi Cotino ha participat en aquesta pràctica, amb despeses de desplaçament en limusina que s'han assumit des dels comptes públics. És lamentable però la vergonya és una virtut escassíssima en els rengles de la cúpula del PP. I això em provoca un dubte, com és possible que els votants del PP no castiguen aquests comportaments a les eleccions? Cada vegada és més evident la necessitat i la urgència de canvis radicals.

NOTA DE PREMSA

Com que Cotino i les empreses de la seua família han guanyat ingents quantitats de diners amb la contractació pública de la Generalitat, per decència, hauria de tornar els diners

El portaveu adjunt del grup parlamentari d’Esquerra Unida en Les Corts Valencianes, Lluís Torró, ha demanat a l’ex conseller Juan Cotino i els seus alts càrrecs que tornen, “per decència”, els diners per despeses personals que van carregar al Consell. “Si Cotino es va gastar 1.612,37 euros en una empresa de limusines a Brussel·les, els hauria de tornar immediatament, especialment tenint en compte que la capital de Bèlgica té uns taxis i un servei públic de transport magnífics”, ha afirmat Torró. El portaveu adjunt ha instat a l’actual president de Les Corts a “aclarir si la nit d’hotel del cap d’any passat que la seua ex subsecretària, Cristina Serrano, va carregar a la Conselleria, forma part també d’un viatge oficial”.

El portaveu adjunt del grup parlamentari d’EUPV en Les Corts Valencianes, Lluís Torró, ha criticat les “injustificables despeses” que l’ex conseller Juan Cotino i alguns dels seus alts càrrecs van carregar a compte de la Conselleria. “Com que Cotino i les empreses de la seua família han guanyat ingents quantitats de diners amb la contractació pública de la Generalitat, per decència, hauria de tornar els diners”, ha explicat Torró. “Si Cotino es va gastar 1.612,37 euros en una empresa de limusines a Brussel•les, els hauria de tornar immediatament, especialment tenint en compte que la capital de Bèlgica té uns taxis i un servei públic de transport magnífics”, ha afirmat el diputat d’EUPV. Per a Torró, “Cotino ha fet en la Conselleria de Medi Ambient el que havia fet en la resta de conselleries per on va passar: molta despesa inútil i molt de profit personal”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)