Cal tancar immediatament el xiringuito "Fundación Agua y Progreso"

Després de més d'una dècada fent de la reclamació de l'aigua (ja sabeu, allò de "agua para todos") el sant i senya de la seua política, el PP valencià s'ha endut un bolet. Com qui mana al PP és Cospedal i a la Rudi vegeu qui és el "guapo" que li tus, Rajoy ha decidit que millor deixar de banda els transavasaments. Ja veurem si és una cosa definitiva o provisional (ja sabeu que estem de campanya electoral). Tant de bo, fóra la primera. D'una manera o d'una altra, el cert és que si s'acompleixen es pronòstics i el PP guanya el 20N, xiringuitos propagandístics com aquest d'"Aigua i Progrés" ja no hauríen de fer ni punyetera falta. A qui caldria demanar "agua para todos"?  A ells mateixos?

NOTA DE PREMSA

Lluís Torró (EU): “El Consell està tirant al fem quasi mig milió d’euros del pressupost per a finançar les despeses d’enguany de la ‘Fundación Agua y Progreso’”.

El portaveu adjunt del grup parlamentari d’Esquerra Unida en Les Corts Valencianes, Lluís Torró, ha explicat que “s’ha confirmat que el Partit Popular valencià ha estat molts anys manipulant i enganyant a la societat amb el fantasma del transvasament”. Per a Torró, “resulta revelador el perllongat silenci tàctic del PP valencià front a la decisió de Gènova d’abandonar l’estratègia victimista de l’aigua”. El portaveu adjunt del grup parlamentari d’EUPV ha demanat el tancament immediat de la ‘Fundación Agua y Progreso’ i ha criticat que “aquest xiringuito que ja no té cap sentit ni per al propi PP ha rebut enguany dels pressupostos quasi mig milió d’euros per a finançar les seues despeses”. “Quin sentit té ara per ara continuar alimentant amb subvencions milionàries aquesta fundació?”, s’ha preguntat Torró.

El portaveu adjunt del grup parlamentari d’Esquerra Unida en Les Corts Valencianes, Lluís Torró, ha demanat el tancament immediat de la ‘Fundación Agua y Progreso’ i ha criticat que “els pressupostos del Consell contemplen continuar finançant les despeses inútils d’aquesta fundació instrumentalitzada pel PP per a enfrontar a la societat valenciana”. El diputat d’esquerres ha indicat que els Pressupostos per a 2012 de la Generalitat Valenciana inclouen un conveni valorat en 498.890 euros destinats a cobrir les despeses corrents de la Fundació. Torró s’ha preguntat si “el programa ‘Gestió i Infraestructures de Recursos Hidràulics i Regadius’ de la Conselleria d’Agricultura no invertiria millor els seus fons en altres assumptes”. “Estan destinant quasi mig milió d’euros –ha explicat Torró- a una Fundació que ja no té sentit ni per a la pròpia estratègia del PP”. “El Consell està tirant quasi mig milió d’euros directament al fem”, ha afegit.

Torró ha assenyalat que “s’ha demostrat que el PP valencià ha estat manipulant i enganyant a la societat valenciana creant conflictes i enfrontaments artificials i fabricats com el transvasament”. El diputat ha instat al president Alberto Fabra a “acatar el posicionament de Gènova amb el tema del transvasament i deixar de cultivar enfrontaments absurds entre comunitats”.

Torró també ha reclamat el “tancament immediat de la ‘Fundación Agua y Progreso’, un instrument del PP valencià per a fomentar l’enfrontament i el conflicte gratuït que resulta absurd continuar finançant amb subvencions públiques”. A més a més, el diputat d’esquerres ha criticat que els pressupostos del Consell contemplen continuar finançant les despeses de la Fundació un altre any. Per a Torró, “aquesta fundació ja no té sentit ni en la pròpia estratègia del PP”. Per al diputat d’EUPV, “es tracta de diners públics tirats directament al fem, com han demostrat Mariano Rajoy i María Dolores de Cospedal, excloent dels programa electoral el transvasament”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)