divendres, 9 de desembre de 2011

Valmor: El Consell s’està desfent d’alguns cadàvers putrefactes però es guarda altres

NOTA DE PREMSA

El portaveu adjunt del grup parlamentari d’Esquerra Unida en Les Corts Valencianes, Lluís Torró, ha criticat hui que el Consell “s’està desfent de cadàvers putrefactes com Terra Mítica però conserva molts projectes que generen enormes deutes per a les finances valencianes, com la Fórmula 1”. De fet, ha assenyalat Torró, “la operació de comprar Valmor el que fa es tractar de garantir el sosteniment de la Fórmula 1 i assumir el deute que va creant”. El diputat d’EUPV també ha censurat la “socialització de les pèrdues que practica el Consell amb els grans esdeveniments”. Per a Torró, “els beneficis han sigut privats i les pèrdues s’han socialitzat generant més deutes, beneficiant així als sectors més privilegiats de la societat que són els que compren deute”.

El portaveu adjunt del grup parlamentari d’Esquerra Unida en Les Corts Valencianes, Lluís Torró, considera que “estem discutint uns pressupostos completament falsos que no aprofiten per a res perquè no inclouen els canvis que està plantejant en estos moments i que seran només el principi del que el PP anirà plantejant”. “Açò –ha afegit Torró- és una malversació de les regles del joc democràtic més elementals”. Per al diputat, “hui s’ha confirmat definitivament la falsedat de la voluntat inicial del Consell pel consens; era simple propaganda”. Segons Torró, “estem canviant terres mítiques del passat per terres mítiques del futur”.

1 comentari:

  1. SUBANMIENTRAS ELLOS GASTAN TANTO DINERO CON TIERRA MITICA Y LA FORMULA 1 ,MUCHAS PERSONAS TIENEN QUE IR A COMEDORES DE CARITAS A COMER POR QUE NO TIENE TRABAJO NI DINERO NI VIVIENDA ,Y LOS BANCOS QUEDANDOSE LAS VIVIENDAS Y ENCIMA TE QUEDA DEUDA CON EL BANCO ,SI QUISIERAN OBLIGARIAN A LOS BANCOS PONERLAS CON UN ALQUILER O SUSPENDER EL PAGO HASTA QUE ENCUENTREN TRABAJO, PERO EN ESE TIEMPO QUE LOS INTERESES NO SUBAN . Y QUE PIENSEN MAS CON EL PUEBLO UN SALUDO LUIS.

    ResponElimina