Ecclestone només estava disposat a negociar amb Camps, que era tan inconscient com per a signar un contracte lesiu amb les arques valencianes

Ja ho vaig comentar ahir, tornem sobre la Fórmula 1. I és que ens hem assabentat per la premsa que Camps va aprofitar el seu últim sospir (com a president de la Generalitat, s'entèn) per a tractar de prorrogar el contracte amb Ecclestone. Hui ens han dit més coses i, probablement, ens en diguen alguna més si fem la pregunta que tenim pendent sobre la qüestió al ple del 15 de febrer. El que resulta indiscutible és que Camps s'ha comportat com el senyoret del mas: feia el que li venia de gust (això sí, amb els diners de tots).

NOTA DE PREMSA

EUPV va presentar una PNLL per a reprovar l’ex president Camps per haver signat contractes perjudicials per a les arques valencianes

El diputat i portaveu adjunt del grup parlamentari d’Esquerra Unida en Les Corts, Lluís Torró, considera que “Alberto Fabra ha quedat atrapat en els contractes suïcides que signava Camps alegrement”. Torró ha assenyalat que “la Fórmula 1 fou un capritx de Francisco Camps més que una decisió racional”. “Resulta significatiu que Camps signara la pròrroga el dia abans de dimitir”, ha assenyalat Torró per a qui “Ecclestone sols tractava amb Camps, un individu summament irresponsable que era capaç de signar contractes extremadament lesius per a les arques valencianes”. Així, el portaveu adjunt ha recordat que la formació d’esquerres va presentar una Proposició No de Llei que instava a reprovar l’ex president Camps per haver signat contractes perjudicials per a les finances públiques valencianes.  

El diputat i portaveu adjunt del grup parlamentari d’Esquerra Unida en les Corts Valencianes, Lluís Torró, ha explicat que “Alberto Fabra es troba atrapat en els contractes que inconscientment signava Camps amb conseqüències tràgiques per a les finances valencianes”. Torró també ha criticat que l’ex president signara la pròrroga del contracte de la Fórmula 1 el dia abans de la seua dimissió. Per al diputat d’esquerres “es pot deduir que Ecclestone només volia fer negocis amb un individu com Camps, suficientment inconscient com per a signar contractes greument perjudicials per a les arques públiques valencianes”. Torró ha recordat que la formació d’esquerres va presentar una PNLL instant a rescindir els acords i trencar el contracte de la Fórmula 1, així com reprovar a l’ex president per haver signat semblant contracte.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)