Hui el Consell ha confirmat que la Fórmula 1 és una ruïna

Més sobre la Fórmula 1 (i no és la darrera). Estan pensant si cancel·len el contracte per a seguir emetent-la a Canal 9. El que resulta espectacular és que encara s'ho pensen! No els tremola el pols ni una miqueta si es tracta de rebaixar sou i condicions de treball als empleats públics. Fan cada vegada més llarga la llista de medicaments que no cobreix la sanitat pública. Acaben amb aquelles bonificacions fiscals que ajuden a les famílies més desfavorides. Però els hi costa un mal renunciar a les despeses vinculades als grans esdeveniments. Seran els únics que no veuen que no es pot seguir bufant en caldo gelat?

NOTA DE PREMSA

El diputat i portaveu adjunt del grup parlamentari d’Esquerra Unida en Les Corts, Lluís Torró, considera que Alberto Fabra ha de deixar de pagar tonteries amb la situació de deutes generalitzats. Per a Torró, “és irracional mantenir un contracte i uns drets d’emissió que reporten més despeses que beneficis; i més tenint en compte que no és precisament un servei públic essencial”. El diputat d’EUPV ha assenyalat que “la Fórmula 1 fou un capritx de Francisco Camps més que una decisió racional”. A més, “els conflictes en el si del PP no poden condicionar aquestes mesures”, ha afegit Torró, en referència a les diferents versions en matèria de Fórmula 1 que han donat Alberto Fabra i Rita Barberá.

El diputat i portaveu adjunt del grup parlamentari d’Esquerra Unida en les Corts Valencianes, Lluís Torró, ha demanat al Consell que confirme la decisió de no retransmetre la Fórmula 1 en Canal 9. Per a Torró, es demostra que “la Fórmula 1 sempre ha sigut un capritx de Francisco Camps que genera més despeses que beneficis”. El diputat considera que la Fórmula 1 “no és precisament un servei essencial i, per tant, tenint en compte la dramàtica situació financera del Consell, resulta irracional seguir mantenint un contracte i uns drets d’emissió que generen deutes i no beneficis”.

És intolerable que mentre estan retardant pagaments a centres de malalts mentals, llibrers, farmacèutics, i molts altres sectors, segueixen mantenint una negoci inviable”, ha afegit. A més, Torró també ha assenyalat que “amb contractes com aquests s’entén la situació de ruïna en que es troba RTVV i tota la tresoreria del Consell en general”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)