Valmor és una nova accepció de la definició de la paraula estafa

Per fi han desfullat la margarida. Després de tant de temps marejant-nos amb el tema, han decidit comprar Valmor (l'empresa que organitzava la F1 a València). Només pagaran un euro... perquè assumeixen un deute de més de 20 milions! Un negoci redó. Com tots els que fa el Consell. I resulta que per a açò sí que hi ha diners. No és sols una qüestió de prioritats polítiques, es tracta (especialment en aquesta conjuntura) d'una decisió moralment reprobable. Resulta increïble.Cada dia hi ha més gent que rebutja aquestes decisions i aquest ordre de prioritats. Cal recordar que el principal argument (del PP) és que tenen la majoria social. És això realment un argument, una raó? Fins quan consentirem que el puguen seguir usant?

NOTA DE PREMSA

El diputat i portaveu adjunt d'Esquerra Unida en les Corts, Lluís Torró, ha criticat la “ruïnosa i manifesta estafa que suposa que el Consell assumisca el forat de la Fórmula 1” que és “tres vegades major que la recaptació de l’esdeveniment”. Torró ha recordat que “l’ex president Francisco Camps va signar un contracte lesiu per a les arques públiques valencianes” i això, en opinió del parlamentari autonòmic, “es tradueix hui en dia en que Ecclestone s’embutxaca tres vegades més que la recaptació de la Fórmula 1, la qual cosa, per a qualsevol que tinga dos dits de front, suposa una estafa manifesta”. “En 2009, Valmor va declarar uns ingressos de 7,7 milions d’euros, però cada any li paguem a Ecclestone uns 20,7 milions d’euros”, ha recordat Torró.

El diputat i portaveu adjunt de la formació d’esquerres considera que “Alberto Fabra està salvant els deutes de determinats empresaris lligats al PP i condemnant a les arques públiques valencianes a assumir un negoci que, segons les dades econòmiques objectives, és una monumental ruïna”. Per a Torró, “les paraules de Camps que asseguraven que la Fórmula 1 no costarien ni un euro als valencians, van ser una mentida com una catedral”. Segons el diputat de la formació d’esquerres, “és immoral que en aquests moments en els que hi ha problemes per a pagar nòmines de funcionaris, medicaments als farmacèutics, deutes als proveïdors, subvencions a associacions sociosanitàries, bandes de música o ajuntaments, i un llarg etcètera, no hi ha cap problema per a assumir un deute d’una empresa mal gestionada”. “Aquestes són les prioritats de Fabra?”, s’ha preguntat Torró qui també ha assenyalat que “Alberto Fabra és una versió amable (de moment) de Camps, però la seua política és pitjor: li clava la mà a la butxaca dels funcionaris per tornar-la a ficar en la d’Ecclestone”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)