Alberto Fabra ha conduït al PP valencià des del victimisme front a Madrid al seguidisme absolut

Ja s'ha acabat el valencianisme pepero. Vist amb perspectiva, la tria de Fabra com a successor de Camps ja ho prefigurava. Un personatge més gris (ara que Camps als començaments...) que encara que en sap no en solta ni una en valencià. Un tipus que li ho deu tot a Rajoy, just a l'inrevès que l'home dels tratges. Doncs ja està més clar que l'aigua. Per renunciar, renúncien fins i tot a la seua pròpia reforma de l'estatut (bona per fotre a La Moncloa... si hi viu Zapatero). Si algú havia cregut que des de Madrid maltractaven al Pais Valencià gràcies a la retòrica pepera, que sàpiga que això només era una estratègia victimista que tenia un doble objectiu: ajudar a Rajoy desgastant Zapatero i tapar la seua nefasta gestió tirant-li la culpa al de dalt. I ara què? A qui li tiraran la culpa? A Brussel·les? Als rojos, als ecologistes descreguts i als antipatriotes catalanistes? A l'islamisme radical? A Satanàs?

NOTA DE PREMSA

Torró considera que “no anomenar els representants per a defendre la reforma de l’Estatut suposa una renúncia en tota regla a la mateixa”

El diputat autonòmic d’EUPV Lluís Torró, ha assenyalat que hui “decaurà el punt de l’ordre del dia sobre la reforma de l’Estatut valencià i no se sap quan podrà tornar a fer-se efectiu”. Per a Torró, “a Rajoy l’incomoda moltíssim la proposta i Fabra ha decidit abaixar el cap front al neocentralisme neoliberal del Partit Popular”. Així, per al diputat de la formació d’esquerres, tot açò “ratifica que la postura d’EUPV va ser molt coherent perquè, com ja vam dir en aquell moment, resultava insuficient i suposava un paripé destinat a mantindre l’estratègia de desgast del Govern de Zapatero”. Així, Torró també ha recordat que la reforma de l’Estatut “no assegurava la participació dels ajuntaments ni resolia els problemes de fons del finançament”.

Per al síndic adjunt d’EUPV en les Corts Valencianes, “resulta vergonyosa i execrable l’actitud dels polítics que actuen per tacticisme i són profundament incoherents amb el que diuen, és a dir, que enganyen descaradament la ciutadania”. Així, des d’Esquerra Unida “reclamem un nou model de finançament just que garantisca recursos adequats per al País Valencià i una eixida social i ecològica de la crisi contra les imposicions dels poders financers justificades per les mentides del neoliberalisme”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)