El PP exigeix enormes sacrificis als ciutadans i, al mateix temps, està emparant actuacions flagrants de corrupció

L'Ajuntament d'Ibi és un desficaci majúscul. La gestió del PP ha estat terrible i la situació actual insostenible. Si les acusacions que l'ex-regidora Felicidad Peñalver es confirmen, no hi ha termes adequats per a donar una imatge correcta del que han fet els responsables de l'assumpte: l'alcaldessa i el regidor d'urbanisme, en primer terme. A més, dóna la casualitat que l'alcaldessa és diputada autonòmica. Es troba a un passet de veure's imputada en un cas de corrupció. Ja hem perdut el compte dels imputats que seuen a les bancades populars de les Corts Valencianes. Se'n sumarà una més? No se n'adonen que ja és impossible frenar el deteriorament de la imatge pública que han consentit? I si se n'anaren (o els enviaren) a casa? No n'eixiríem tots guanyant?

NOTA DE PREMSA

Esquerra Unida demana la dimissió immediata de l'alcaldessa d'Ibi i diputada autonòmica Maite Parra

El diputat i portaveu adjunt del grup parlamentari d'Esquerra Unida del País Valencià en Les Corts, Lluís Torró, ha assenyalat hui que "Maite Parra ha de dimitir perquè les acusacions que se li fan són molt greus". Torró ha dit que "o bé aclareix això públicament i dóna explicacions de forma clara i transparent o, senzillament, el millor que podia fer és dimitir tant del seu càrrec d'alcaldessa així com renunciar a la seua acta de diputada". "Entenem que, en tot cas, si les acusacions acaben en algun tipus d'imputació, la decisió de dimitir s'hauria de fer de forma immediata", ha afegit el diputat d'EUPV.

El parlamentari autonòmic ha recordat que a Maite Parra se li acusa per "fets molt greus que tenen a veure amb l'exercici del seu càrrec públic". Així, Torró ha instat a la direcció del Partit Popular valencià, i singularment al president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, a que, si Parra no pren la decisió de dimitir per iniciativa pròpia, "li obliguen a dimitir". El dirigent d'esquerres ha assenyalat que "el fet que estiga aforada l'únic que fa és dificultar l'acció de la justícia".

A més, Torró ha recordat que "Maite Parra està a punt de sumar-se a la llarga llista d'imputats que el PP té en les seues fileres". Així, el diputat d'esquerres ha criticat que el PP "exigisca enormes sacrificis als ciutadans, com renunciar a una sanitat i educació de qualitat, i al mateix temps està emparant actuacions flagrants de corrupció".

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)