dijous, 21 de juny de 2012

La projecció publicitària de la Fórmula 1 ha acabat resultant una mofa al poble valencià

Fórmula 1. No serà l'única entrada sobre la qüestió. Com se sol dir, una imatge val més que mil paraules, així que, per valorar correctament el contingut del que critiquem a la nota de premsa us recomane que mireu abans el vídeo de la campanya en qüestió a aquesta notícia de El Mundo. I mira que podien haver-ho fet simpàtic i graciós...!

NOTA DE PREMSA

EUPV denuncia que l’empresa que ha creat la campanya que se’n riu dels valencians ha rebut de la Generalitat 9,5 milions d’euros en adjudicacions

El diputat i portaveu adjunt del grup parlamentari d’EUPV, Lluís Torró ha denunciat que l’empresa que ha creat la campanya publicitària que se’n riu dels valencians ha rebut 9.561.417 d’euros en adjudicacions de la Generalitat Valenciana. Per a Torró, resulta lamentable que aquesta empresa “haja rebut aquesta impressionant xifra i es dedique a denigrar els valencians en una absurda campanya publicitària”. El diputat d’esquerres considera que amb “grans esdeveniments ruïnosos com la Fórmula 1 acaba transmetent-se una imatge de la ciutat i del País que es troba ben lluny del que el PP vol fer creure a la gent”. Torró ha afegit que les tres campanyes adjudicades per Presidència amb motiu de la celebració del 9 d’octubre “fan mal a la vista, tenint en compte la campanya infame que ens ridiculitza als valencians”.

El diputat i portaveu adjunt d’Esquerra unida en les Corts Valencianes ha assenyalat que “al PP li falta temps per a desqualificar a qualsevol que planteja la mínima crítica cap a la seua gestió titllant-lo d’antivalencià, però no té cap problema en haver contractat a una empresa que té uns criteris dubtosos i que ridiculitza als valencians”. En aquest sentit, Torró ha destacat les tres adjudicacions (corresponents als anys 2005, 2006 i 2007) de la Presidència de la Generalitat per a actes amb motiu de la celebració del 9 d’octubre, dia nacional del País Valencià. El diputat d’esquerres s’ha preguntat també què pensaran “els nombrosos càrrecs del PP provinents d’Unió Valenciana que hagen vist la campanya publicitària”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada