El Tribunal Suprem posa de manifest la connivència de PP i PSPV amb interessos crematístics

Com i quan executarà el Consell la sentència que anul.la els permisos de les torres de Benidorm?

El diputat i portaveu adjunt del grup parlamentari d’EUPV, Lluís Torró, assegura que la decisió jurídica del Tribunal Suprem sobre les dos torres ‘Gemelos 28’ del Racó de l’Oix “demostra que els interessos econòmics han estat per sobre de l’interès general i la política al servei de l’especulació durant anys”.
 
El diputat i portaveu adjunt del grup parlamentari d’Esquerra Unida del País Valencià, Lluís Torró, ha anunciat que en breu preguntarà a la Consellera d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient, Isabel Bonig, “com i quan executarà el Consell la sentencia del Tribunal Suprem que anul·la els permisos atorgats per a la construcció de les torres ‘Gemelos 28’ a Benidorm”.
 
Segons Torró, el Consell “no té altra eixida que preveure la restauració de la zona tal i com estava abans que entraren a construir un monstre de dimensions descomunals amb una tramitació que ara es demostra viciada des del principi pels interessos especulatius i il·legal des del seu inici, tant per l’actuació de l’Ajuntament com la del Consell”.
 
"En aquest assumpte –diu el diputat d’esquerres– han quedat retrats els dos partits polítics amb responsabilitats de govern a Benidorm i a la Generalitat. El PSPV i el PP han supeditat les seues decisions a interessos econòmics especulatius molt concrets. Interessos crematístics que han derivat en una bombolla immobiliària que una vegada ha esclatat ha arrossegat la crisi econòmica al punt on ens trobem”.
 
"Si algú es pregunta com és possible que les entitats financeres valencianes hagen arribat on estan en aquests moments –pressegueix Torró– només han de seguir la pista de l’especulació i la connivència política per comprendre on anaven a parar els diners de les caixes, els diners de totes les valencianes i valencians que confiaven en elles”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)