dimecres, 8 d’agost de 2012

És “indecent” que els aturats sense subsidi no hagen cobrat els 400 euros de juny mentre el ministeri gasta els diners “en dinarots”

El diputat i portaveu adjunt del grup parlamentari d’EUPV, Lluís Torró, ha eixit al pas de l’anunci del govern de no prorrogar el Pla Prepara a partir del 15 d’agost: “els aturats sense subsidi ni prestació que depenen dels 399,38 euros encara no han rebut la subvenció de juny però hi ha diners per a que mengen bé els alts càrrecs”.
 
El diputat i portaveu adjunt del grup parlamentari d’Esquerra Unida del País Valencià, Lluís Torró, ha afirmat que 600.000 aturats sense dret a prestació ni subsidi encara estan esperant que se’ls abonen els 399,38 euros del Pla Prepara corresponents al passat mes de juny: “A aquestes altures del mes d’agost, persones amb uns ingressos tan baixos i que depenen exclusivament d’aquests estan pendents que el Ministeri de Treball els faça la transferència oportuna, amb els greus perjudicis que això comporta per al seu dia a dia”.
 
“I això –diu Torró– al temps que ens hem assabentat que el ministeri manté una despesa de 3.700 euros diaris en dinars d’alts càrrecs”, tal i com la premsa ha informat recentment: “Es tracta d’un cinisme insuportable, aquesta és la manera d’actuar d’un govern que es dedica a massacrar els més desafavorits mentre premia les classes més acomodades”.
 
“Alhora –afirma el portaveu de la formació d’esquerres– la notícia que el govern (tal i com ha fet saber als sindicats) no prorrogarà el Pla Prepara a partir del 15 d’agost, deixarà sense cap ingrés a més de 600.000 aturats (segons càlculs d’UGT)”. Per a Torró “és una prova més que estem davant d’un pla premeditat per ofegar les economies més modestes. La velocitat a la que destrueix ocupació la reforma laboral i la manca d’ajudes posa en perill la subsistència de milers de persones expulsades pel nou règim dissenyat pel Partit Popular”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada