És “indecent” que els aturats sense subsidi no hagen cobrat els 400 euros de juny mentre el ministeri gasta els diners “en dinarots”

El diputat i portaveu adjunt del grup parlamentari d’EUPV, Lluís Torró, ha eixit al pas de l’anunci del govern de no prorrogar el Pla Prepara a partir del 15 d’agost: “els aturats sense subsidi ni prestació que depenen dels 399,38 euros encara no han rebut la subvenció de juny però hi ha diners per a que mengen bé els alts càrrecs”.
 
El diputat i portaveu adjunt del grup parlamentari d’Esquerra Unida del País Valencià, Lluís Torró, ha afirmat que 600.000 aturats sense dret a prestació ni subsidi encara estan esperant que se’ls abonen els 399,38 euros del Pla Prepara corresponents al passat mes de juny: “A aquestes altures del mes d’agost, persones amb uns ingressos tan baixos i que depenen exclusivament d’aquests estan pendents que el Ministeri de Treball els faça la transferència oportuna, amb els greus perjudicis que això comporta per al seu dia a dia”.
 
“I això –diu Torró– al temps que ens hem assabentat que el ministeri manté una despesa de 3.700 euros diaris en dinars d’alts càrrecs”, tal i com la premsa ha informat recentment: “Es tracta d’un cinisme insuportable, aquesta és la manera d’actuar d’un govern que es dedica a massacrar els més desafavorits mentre premia les classes més acomodades”.
 
“Alhora –afirma el portaveu de la formació d’esquerres– la notícia que el govern (tal i com ha fet saber als sindicats) no prorrogarà el Pla Prepara a partir del 15 d’agost, deixarà sense cap ingrés a més de 600.000 aturats (segons càlculs d’UGT)”. Per a Torró “és una prova més que estem davant d’un pla premeditat per ofegar les economies més modestes. La velocitat a la que destrueix ocupació la reforma laboral i la manca d’ajudes posa en perill la subsistència de milers de persones expulsades pel nou règim dissenyat pel Partit Popular”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)