dimecres, 29 d’agost de 2012

Les denúncies demostren que hi ha greus responsabilitats en la mort de dos treballadors durant l’incendi de La Torre de les Maçanes

Torró critica l’opacitat informativa del conseller Serafín Castellano

El diputat i portaveu adjunt d’Esquerra unida en Les Corts, Lluís Torró, ha assegurat que les denúncies sindicals sobre la mort de dos treballadors durant les tasques d’extinció de l’incendi de La Torre de les Maçanes “demostren que hi ha greus responsabilitats en l’assumpte i per tant, el conseller Serafín Castellano ha de donar la cara des del punt de vista polític i explicar com va funcionar i quins són els problemes que van generar aquesta desgràcia humana”. Torró també ha denunciat la política d’opacitat informativa total que practica el conseller Castellano, la qual cosa hui en dia, des del punt de vista del portaveu adjunt de la formació d’esquerres, resulta “inútil i no ajuda absolutament en res”.
 
El diputat i portaveu adjunt d’Esquerra Unida en Les Corts considera que “ja és hora que el conseller done explicacions, especialment després de les denúncies sindicals per la mort dels dos treballadors”. “Qui es creu el conseller per a no donar cap explicació quan la seua actuació durant l’estiu ha sigut lamentable?”, s’ha preguntat Torró.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada