La consellera Bonig reconeix explícitament la mala gestió en VAERSA

I torne també sobre VAERSA. Crec que serà un tema recurrent aquesta tardor. Ara la consellera Bonig s'agafa a l'informe de la Intervenció de la Generalitat per a demanar als que cobraven el complement de productivitat que tornen els diners. Com ho sentiu. Com si ells no hi tingueren res a veure. És un complement que era il·legal perque no l'havia autoritzat la Conselleria d'Hisenda. Però beneficiava, fonamentalment, als alts càrrecs polítics de VAERSA (per a la resta de treballadors que el cobraven era un complement que servia per millorar un sou més aviat baix). Sembla increïble, però només hi ha una conclusió possible: no tenen vergonya. L'ètica està absent de la seua pràctica política, fonamentada en el profit partidista i en el benefici personal. Tota la resta s'hi supedita. Ara, a més, voldran justificar la dissolució de VAERSA (i l'acomiadament d'una barbaritat de treballadors, sobretot dels parcs naturals) amb un informe que el que qüestiona és com es gestionava a través de VAERSA no la necessitat d'eixa gestió.

NOTA DE PREMSA

El diputat i portaveu adjunt del grup parlamentari d’EUPV, Lluís Torró, ha assenyalat que les declaracions de la consellera Isabel Bonig demanant la devolució dels 44.500 euros de productivitat cobrats irregularment per directius de VAERSA, són un “reconeixement explícit de la pèssima gestió dels recursos públics”. “No només cal tornar els diners, sinó que cal una depuració a fons de responsabilitats”, ha afirmat Torró.  
 
El diputat d’esquerres ha recordat que l’informe tècnic de la Intervenció de la Generalitat Valenciana deixa meridianament clar que la gestió en matèria de contractació i de personal “no podia ser més dolenta”. A més Torró ha destacat que als gestors poc els importava els brutals sobrecostos en VAERSA. “Ha sigut una distracció de diners públics cap a certes butxaques”, ha afegit. “En definitiva, estem davant un nou capítol en la història de la mala utilització dels recursos públics”, conclou Torró.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)