El Consell destina la meitat del pressupost de Cultura a Projectes Temàtics i al Circuit del Motor

Ací va un vídeo amb una petita mostra del debat de pressupostos a la comissió d'Economia aquest setmana. Es tracta de la rèplica que li vaig fer a Trini Miró (exconsellera de Cultura i diputada del PP) a l'argumentació per la qual el PP va votar en contra de les nostres esmenes a la Secció 18 del pressupost de la Generalitat Valenciana per al 2013 (Turisme, Cultura i Esport, i entitats dependents). Una miqueta cabrejat per la debilitat dels arguments i les impostures recurrents del PP parle sobretot d'esport, però també de teatre i alguna altra coseta. Bé, crec que val més que s'ho mireu, són un poc més de cinc minutets.


Comentaris

  1. Potser resta alguna partida lliurada a arxius?
    Des de l'Associació d'Arxivers estem preparant un dossier sobre problemes flagrants en arxius. Ja te'l passaré. Ànim en la vostra lluita; i espere que millore el clima entre l'esquerre plural, sobretot a Alcoi.

    ResponElimina
  2. Sí, passame'l. També vaig fer esmenes que n'incrementaven les partides. A la secció del pressupost es fàcil ja que s'inclou també el cabàs de milions que destinen als "Projectes Estratègics". L'any vinent ja no sabem perquè de moment no han dit que faran amb aquesta direcció general amb la remodelació del Consell. Com podràs suposar no ens han acceptat ni una sola esmena. M'interessaria molt que em passares la informació. Jo per la meua banda em compromet a fer una interpel·lació a Les Corts sobre el tema.

    Pel que fa a la situació d'Alcoi és una autèntica llàstima i esperem que es puga recomposar la situació. El problema és que es pot ficar la pota (reproduint esquemes propis del PP), però si no hi ha autocrítica i assumpció de responsabilitats no es facilita gens les coses. Si t'interessa puc fer-te una història més detallada de tot el procés, però és molr llarg i feixuc.

    ResponElimina
  3. Ho comente amb les companyeres que estan fent-ho i et dic alguna cosa.
    Tranquil, no m'interessen massa els detalls de la crisi d'Alcoi però sí em preocupa la capacitat de convivència de les diverses esquerres perquè, si no, tindrem malament qualsevol alternativa (viable o il·lusionant)al bloc hegemònic actual. Salut i força. I bon trànsit d'any.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Qualitat democràtica i vergonya aliena

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)