El Consell no pot desentendre’s de l’Obra Social de la CAM

Ja es veia vindre. El Banc de Sabadell no està per altra feina que no siga guanyar diners. Tant fa que li hagen regalat la CAM per 1 € i cobertura de pèrdues durant els primers exercicis. Ja sabem que reviure financerament el mort de la CAM és un treball ingent. Deixant de banda la inportunitat d'això (entenc, entenem que el calia fer amb les caixes nacionalitzades era crear un banca pública territorialitzada que funcionara amb criteris socials) ja podien haver-se allargat una miqueta més i haver assumit l'Obra Social. Doncs, no: que se les apanye La Generalitat. Com si no tinguera prou amb el que ja té. Sabeu què? Açò només ho arreglarà una revolució.

NOTA DE PREMSA

El diputat i portaveu adjunt d’EUPV en Les Corts, Lluís Torró, ha demanat al Consell que explique quins plans tenen per a l’obra social de la CAM i ha demanat que busque solucions per a posar en ús eixe patrimoni de l’obra social. Torró ha destacat la importància de l’obra social de la CAM “des del punt de vista cultural i ambiental”.
 
Torró ha destacat la importància de la Casa Museu d’Azorín a Novelda, el CEMECAM de la Font Roja i el Centre d’Art d’Alcoi. El diputat d’esquerres ha demanat que la futura comissió gestora de l’Obra Social de la CAM “integre persones capaces de gestionar-la que no estiguen allí per a pagar favors polítics”. Així, Torró ha anunciat que registrarà diverses iniciatives parlamentàries en Les Corts per tal que el Consell done explicacions.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qualitat democràtica i vergonya aliena

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)