La sanitat privada a la Marina Alta: una finestra al futur que ens preparen

I ací van les dues notes sobre "Marina Taüt", ui, perdó, Marina Salud. No sé en què estaria pensant!

NOTA DE PREMSA

EU-Marina Alta: “La conselleria de salut no vol explicar perquè es van tancar els centres de salut de Pedreguer, El Verger, Gata de Gorgos i Ondara”

EUPV considera inacceptable que se negue informació a la ciutadania al voltant de les explicacions que va donar el director mèdic, Dr Rafael Sala, de Marina Salud s.a. en el IV Consell de Salut de la Marina Alta, al voltant dels tancaments nocturns dels PAC’s de Pedreguer, Ondara, El Verger i Gata de Gorgos.

El col·lectiu comarcal considera que la conselleria de salut com l’empresa Marina Salud, s.a. tenen que amagar quelcom, ja que si és una mesura racional perquè no publicitar la documentació adient?

El diputat d’EUPV, Lluís Torró, tornarà a demanar una altra volta, i les que calguen, per saber quines son les raons mèdiques que hi han darrere del tancament nocturn dels PAC’s de Pedreguer, Ondara, Gata de Gorgos i El Verger, ja que considera que aquestes decisions, d’aquesta transcendència han d’ésser ben argumentades, i explicades, i no val, només fer números, ja que la salut no té preu. El més greu de tot és que l’empresa, Marina Salud s.a. va enviar una nota de premsa el mateix dia, a on explicava la seva versió del IV Consell, per intentar frenar la protesta de la ciutadania.


NOTA DE PREMSA

EU-Dénia:”La lentitud en la resposta dels serveis d'Emergència, amb el motorista accidentat a Dénia, exigeix tant de Marina Salud com de la Conselleria una explicació dels efectes de les retallades en la qualitat sanitària prestada per l'empresa en la Marina Alta”

Esquerra Unida afirma que el succeït en la c/Temple de Sant Telm de Dénia, amb el motorista accidentat, i la lentitud en la resposta, més de 30 minuts, ha de tenir una explicació tant de Marina Salut com de la Conselleria, de com està organitzat el servei d'Emergències, i com li han afectat les retallades.

La formació d'esquerres considera inacceptable el temps que va tardar el servei d'Emergències, i per açò, el diputat d’EUPV, Lluís Torró, demanarà explicacions a la Conselleria de Sanitat, ja que el temps de reacció dels serveis d'Emergències, és clau, per a pal·liar els efectes de qualsevol accident i/o qualsevol intervenció.

Per açò, i davant l'airejada “racionalització del servei”, del director-mèdic Rafael Sala, amb el tancament nocturn dels centres de salut de Pedreguer, Gata de Gorgos, El Verger i Ondara, com a llocs d'atenció d'Emergències, Esquerra Unida exigeix saber els criteris mèdics que Marina Salut, s. a. i la Conselleria de Sanitat estan aplicant en l'organització del servei d'Emergències, que és vital, en una zona amb la població tan dispersa. Ja que l'alarma social que causat el fet, el retard de la intervenció del servei d'Emergències, no pot no tenir resposta dels responsables polítics i empresarials.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)