El Consell hauria d'impedir la intenció de l’Ajuntament de Segorbe de reduir en 1.600 ha el Parc Natural de la Serra Calderona

No semblen clares les intencions encara, però tot apunta a temes urbanístics. La crisi els ha frenat però no els ha aturat. Segueixen esperant que escampe per tornar a construir com a bojos. Espais naturals, pensaran segurament, per a què? Si no ajuden a generar un entorn en el que fer més atractiva la construcció de segones residències no tenen cap sentit. I aixì ens va, ara és Sogorb i demà probablement Torrevieja. No aprenen res. Què n'hem de fer! És el sistema. Els que tenen diners només poden invertir per guanyar-ne més i procurar que no s'ature mai el procés d'acumulació. En què s'inverteix acaba sent irrellevant. I així va la cosa, de bombolla en bombolla fins l'esclat final! Si no canvien molt les coses, el pitjor és que se'ns endurà a tots per davant.

NOTA DE PREMSA
 
El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, ha demanat la compareixença de la consellera de Medi Ambient, Isabel Bonig, per a que done explicacions sobre les intencions de l’Ajuntament de Segorbe de traure 1.600 hectàrees de la zona d’afecció del Parc Natural de la Serra Calderona, aprofitant el procés de revisió del PORN, obert el passat mes de setembre per la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient. Torró adverteix sobre la barbaritat d’aquesta mesura i demana a la consellera que la impedisca i que done explicacions al respecte.
 
Esquerra Unida alerta que les intencions del consistori de Segorbe són la desclassificació d’aquest sòl “sota l’excusa de permetre l’activitat agrícola en la zona, tanmateix ens preocupa, tal i com ja ha denunciat EUPV-Alt Palància, per les formes i el volum de la superfície afectada”.
 
Torró ha demanant a la consellera “que actue al respecte davant la inquietud que han generat aquestes intencions, així com que es faça seguiment de l’expedient de revisió i dels informes elaborats pels tècnics de les àrees afectades, amb la finalitat de salvaguardar i preservar la conservació del parc i impedir atraure projectes que provoquen agressions, que és el que ens temem”, adverteix.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)