El conseller Llombart amaga els contractes menors del soci de Serafin Castellano amb Sanitat

Ja he parlat en altres entrades de les especials relacions del Conseller Castellano amb l'empresa Taroncher. El cas és que hem tractat d'informar-nos de cinquanta maneres diferents sobre aquesta relació i no ens han fet cap cas, eludint sempre la resposta i el lliurament de la informació a la que tenim dret. Em registrat 10 iniciatives diferents i no hem obtingut ni una resposta digna d'aquest nom. Això en diuen democràcia. Crec que no calen massa comentaris afegits.

NOTA DE PREMSA

Lluís Torró (EUPV): “Si tots els contractes estan fiscalitzats, per què negar-se a mostrar-los?”

El portaveu adjunt d’EUPV a Les Corts, Lluís Torró, ha denunciat que el conseller Manuel Llombart es nega a proporcionar els contractes menors de la Conselleria de Sanitat amb les empreses del soci i amic de Serafin Castellano que va sol·licitar la formació d’esquerres. La contestació a la pregunta oral registrada per Torró arran de la primera negativa a mostrar aquests contractes, és “absurda i una mica delirant”. “Si tots els contractes menors estan fiscalitzats, teòricament, per la intervenció de la Generalitat no s’expliquen les negatives del conseller Llombart a proporcionar aquesta documentació, un dret reconegut per l’article 12 del Reglament de Les Corts”, assegura el diputat.

Segons Torró, el nou conseller de Sanitat està tractant de protegir a Serafin Castellano: “cada dia que passa, cada any que passa amb els contractes de Taroncher amagats sota set claus pel Consell és un marge per als socis Castellano i Taroncher, que veuen com la data de la prescripció dels possibles delictes s’apropa”. A més, el diputat de la formació d’esquerres, ha assenyalat que pretesa transparència de Fabra és una “farsa”.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qualitat democràtica i vergonya aliena

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)