Les conselleries es passen la pilota dels impagaments al repostatge dels agents forestals

No faré llarga la introducció. Ja he parlat del tema en altres entrades. La novetat és la resposta. Admeten que deuen diners a una empresa proveïdora dels agents forestals (que per tant tenen una mobilitat limitada) per+o que la culpa no és de Medi Ambient sinó (encara que no ho diuen explícitament) d'Hisenda. Com si això canviara alguna cosa! És possible més infantilisme?

NOTA DE PREMSA

El diputat i portaveu adjunt d’EUPV en les Corts Valencianes, Lluís Torró, ha qualificat de “lamentable” la resposta de la consellera de Medi Ambient Isabel Bonig, sobre els impagaments del Consell a una de les empreses de gasolineres a les quals acudeixen els agents forestals per a repostar els seus vehicles. “Les targetes d’aquesta empresa que utilitzen els agents van estar bloquejades fa uns mesos a causa dels impagaments del Consell i després de la nostra denúncia i de la petició d’explicacions a Bonig, aquesta li passa la pilota a la conselleria d’Hisenda, assegurant que la seua conselleria sí ha tramitat les factures. És irresponsable la desídia i manca de preocupació de la consellera i del propi Consell que no formalitza els pagaments d’immediat, siga competència de qui siga”, critica.

El parlamentari d’esquerres considera “gravíssim que els agents no puguen actuar davant una situació d’urgència perquè no tenen gasolina als seus vehicles”. Torró afirma que han estat diverses les queixes rebudes al seu grup parlamentari respecte aquesta situació. “Agents de la zona de l’interior de Castelló i de la comarca de la Marina ens comunicaren aquesta situació. Ens explicaren que tenien targetes de dues empreses de gasolineres. Una d’elles no funcionava per manca de saldo, i l’altra tenia la problemàtica que les estacions de servei eren menys nombroses i estaven ubicades en l’autopista, cosa que impedia l’accés dels agents amb més facilitat. Que açò ocórrega en una situació d’urgència és una autèntica bogeria”, lamenta.

Torró critica que Bonig “es llave les mans d’aquesta manera, traslladant la responsabilitat a altra conselleria i no tenint en compte la perillositat que pot suposar aquesta inacció del Consell, especialment en el moment en què es va produir el bloqueig de les targetes, en una època en la que estava declarada l’alerta taronja a conseqüència del vent”, recorda.

Comentaris

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Una idea: Sabemos que los Directores de Parques Naturales, todos enchufados por el PP, utilizan coches oficiales para ir a sus domicilios particulares. Esos coches todoterrenos consumen no menos de 14 litros/100 y algunos de los directores Cómo Antonio Casas de Espadán, Quico Monterde del PN de Hoces o Vicente Diago del PN Sierra Calderona Hacen Recorridos de más de 150 km diarios. ¿Porque no COGEN sus coches particulares, cómo cualquier trabajador honrado y con ese ahorro pagamos el carburante de los agentes forestales? Pero que poca vergüenza tienen estos enchufados ... y nadie los denuncia, esto es lo peor.

    ResponElimina
  4. Tomo nota.Haré preguntas al respecto en el parlamento. Gracias.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Qualitat democràtica i vergonya aliena

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)