La situació ha arribat a un punt en que Castellano no pot seguir amagant el cap baix l’ala

Finalment ha passat. La denúncia ha provocat que el Tribunal Superior de Justicia s'adrece a Les Corts per confirmar l'estatus legal del diputat Castellano, ja que la seua condició d'aforat imposa alguns límits als possibles judicis. El que és evident és que és el pas previ a la imputació. O, el que és el mateix, el jutge ha apreciat indicis de delicte en la denúncia i de responsabilitat del conseller en l'afer. Tanmateix, ningú no ix a donar la cara ni a explicar res de res. El PP ha blindat Castellano. Fabra blinda el seu Secretari General. Què passarà si es confirmen els pitjor presagis?

NOTA DE PREMSA

EU demana a Fabra que prenga “mesures urgents” respecte a la situació de Serafín Castellano

El portaveu adjunt d’EUPV, Lluís Torró, ha declarat que resulta “incomprensible i inadmissible” el silenci de Serafín Castellano respecte a l’afer Taroncher, una vegada que l’assumpte ha arribat al Jutjat. “Els contractes i les relacions entre les seues conselleries i l’empresa estan allí”, ha afirmat Torró qui ha recordat que “la pròpia Conselleria de Sanitat, suposem que per error, ens va donar una part d’eixa informació que per a la resta de conselleries no ens han donat”. “La situació ha arribat a un punt en que no pot seguir amagant el cap baix l’ala i és necessari donar la cara públicament i explicar què és el que està passant i quines relacions han tingut les conselleries de Castellano amb les empreses de Taroncher”, ha declarat el portaveu adjunt d’EUPV en Les Corts.

Per a Esquerra Unida “cal que Fabra obri els calaixos i ens proporcione tota la informació sobre la contractació amb la xarxa d’empreses de la família Taroncher que, fins al dia de hui, ens han estat negant sistemàticament”. Torró també ha recordat que la formació d’esquerres va demanar al president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, que ordene una investigació interna sobre les adjudicacions a les empreses de la família Taroncher, tal com va fer amb el cas de la cooperació.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)